Bingocams

Een van de beste aanbieders voor Nederlands online bingo is Bingocams. Hier kun je een complete bingoavond beleven met webcams om elkaar te zien en er zijn zelfs opnames van live winmomenten van winnaars. Natuurlijk zijn de overige aanbieders op bingomobile.nl ook wel een bezoekje waard maar Bingocams spant de kroon als het om live bingo gaat. Lucratief voor zowel de nieuwe als vaste spelers want behalve een fantastische welkomstbonus en gratis inschrijfgeld kun je als vaste speler ook nog meespelen met allerlei toernooien en zijn er eigenlijk wel dagelijks verschillende promoties gaande. Wij adviseren je om hier in elk geval een kijkje te nemen want je kunt eerste meespelen in een van de gratis bingorooms zodat je op een later tijdstip alsnog een account aan kunt maken.

Profiteer van vijf euro gratis speelgeld als nieuwe speler waarmee je bingoloten kunt kopen. Stort je vervolgens geld naar Bingocams dan ontvang je op het eerst stortingsbedrag ook nog eens een bonus van 200% tot maximaal 100 euro.

Wecam Bingo

Het allerleukste van het spelen bij Bingocams is dat je dus via de webcam elkaar kunt zien, de webcamsoftware en de bingointerface zijn ontwikkeld door B-Live Gaming, een vooraanstaand en innovatief bingosoftwareontwikkelaar. De beelden zijn haarscherp en het geluid is kraakhelder en je kunt alles naar eigen wens afstemmen. Zo is het spelen met een webcam absoluut niet verplicht, dus wil je gewoon meekijken zonder beelden uit te zenden dan is dat eenvoudig in te stellen. Zo kunnen spelers zonder webcam toch nog genieten van de live winmomenten.

Het kan zijn dat Bingocams jouw live winmoment wil gebruiken voor commerciële doeleinden en daar ontvang je vervolgens een extra bonus van 15% voor. Je hebt dan wel een full house nodig waarna je kunt accepteren of je jouw live winmoment beschikbaar wilt stellen.

Mobiel spelen

Speciaal voor mensen die het liefst via een tablet of mobiele telefoon willen spelen heeft Bingocams nog niet zo heel lang geleden een aparte mobiele bingo website gelanceerd. Hier kom je automatisch op terecht zodra je met een mobiel toestel speelt. Helemaal geweldig is het feit dat je ook bingotegoed kunt kopen via een mobiel of vaste telefoon. Wil je dus met telefonisch tegoed bingokaartjes kopen dan is dat in ieder geval bij Bingocams mogelijk. Om mobiel te spelen kun je de mobile bingo app van bingocams gebruiken, aanmelden kan via de mobiele website.

Opwaarderen

Tegoed opwaarderen kan bij Bingocams op verschillende manieren. Waarschijnlijk de meest gebruikte betaalmethode is iDEAL maar er zijn ook veel spelers die gebruik maken van telefonisch opwaarderen. Je kunt eventueel ook via credit cards of een bankoverschrijving geld overmaken naar je bingo account. Het betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding waardoor jouw persoonlijke gegevens goed zijn afgeschermd.