Bingokaarten kopen

Zodra je voor geld wilt gokken op bingo kun je vooraf bingokaarten kopen vanuit de lobby. Er zijn voldoende beschikbare betaalmethoden en het online opwaarderen verloopt via een beveiligde verbinding. Optioneel kun je ook via jouw telefoon opwaarderen om vervolgens bingoloten in de lobby te kopen. De beschikbare bingo spelletjes bestaan uit een reeks 75 en 90-ballen bingo games. Meestal kun je vooraf een bedrag storten naar jouw bingoaccount en met het beschikbare speeltegoed kun je de bingoloten aanklikken die je wilt kopen. Betaalbare bingokaarten kun je bij de verschillende aanbieders op onze site aanschaffen of speel het gratis bingospel van Bingolot.

Betaalmethodes voor bingoloten

De betaalmethodes voor het spelen van online bingo verschillen niet echt veel vergeleken met de online casino’s alleen kun je met bingo dus ook per telefoon opwaarderen. De meest gebruikte betaalmethode onder Nederlandse spelers is i-DEAL en gelukkig kun je ook bij de aanbieders op bingomobile.nl overal met i-DEAL online bingoloten kopen. Voor het opwaarderen geldt een minimum bedrag van 10 euro maar via Pay Per Call kun je ook met 1 euro en 40 cent per gesprek opwaarderen. Ook van de e-wallets Skrill en Neteller wordt regelmatig gebruik gemaakt. Het betalen verloopt via een beveiligde internetverbinding waardoor jouw persoonlijke gegevens goed afgeschermd zijn.

Automatisch loten kopen

Wil je liever geheel automatisch loten kopen? Dan adviseren wij je toch om eveen bij Bingocams te kijken want je hier kun je de “Auto Buy” optie selecteren zodat zodra de speelronde voorbij is er automatisch hetzelfde aantal aan jouw account wordt toegevoegd totdat je de optie uitschakeld. Het ultieme gemak voor het gavel je niet elke keer opnieuw loten wilt kopen vanuit de lobby.

Een prijs gewonnen?

Heb je een prijs gewonnen en wil je het bedrag laten uitbetalen? Je kunt op elk gewenste moment een uitbetaalverzoek indienen. Er geldt een minimale uitbetaalbedrag van 25 euro en het kan enkele werkdagen duren eer het bedrag op jouw bankrekening staat bijgeschreven. Optioneel kun je bij Bingocams ook jouw winmoment laten vastleggen waarbij je kans maakt op een vergoeding zodra jouw winmoment door Bingocams voor promotionele doeleinden wordt gebruikt. Bij de overige bingo aanbieders geldt ook een minimale uitbetaalbedrag dat varieert tussen de 10 en 25 euro.