Live bingo

Online bingo komt pas echt tot zijn recht als je live bingo gaat spelen. Waar je vervolgens live bingo gaat spelen kun je bepalen nadat je onze bingo reviews hebt doorgespit. Eenmaal een keuze voor een bingoaanbieder gemaakt kun je in een van de live bingorooms spelen. Doordat je via webcam software gekoppeld met live chat software speelt kun je elkaar zien en horen terwijl je speelt. Het spelen met een webcam is echter niet verplicht, je kunt dus ook gewoon meekijken en feestvieren met de bingowinnaars. De live bingo spelletjes bestaan uit een reeks bingorooms met 75 ballen en met 90 ballen. Door de chat komt het spel echt tot leven en er zijn ook chat games waarbij je via de live chat kunt voorspellen welke balletjes getrokken worden.

Live bingo spelinterface

De bingosoftware van B-Live Gaming zorgt ervoor dat je via de spelinterface allerlei instellingen kunt aanpassen zoals het aan of uitschakelen van de webcam, iemand blokkeren via de chat of juist een privé gesprek aangaan met iemand. Je kunt gerust zonder webcam spelen of juist de webcam uitschakelen en alleen activeren als dat jouw uitkomt. De chat hosts zorgen ervoor dat alles in de live chat vlekkeloos verloopt en dat de sfeer goed blijft. Je kunt ook één van de voorbeeld filmpjes van Bingocams bekijken zodat je stapsgewijs helder uitleg ontvangt.

Webcam Bingo

Met live bingo bedoelen wij eigenlijk webcam bingo want je kunt elkaar zien als jij dat wilt. Wil je weten welke chathosts in de live chats aanwezig zijn? Ook dat kun je in één oogopslag zien op de website van niet alleen Bingocams maar ook van Maria Bingo, Shiny Bingo en 888Bingo. Het is in ieder geval niet per se noodzakelijk om de webcam aan te sluiten, dus als je dat liever niet wilt kun je ook gewoon toekijken hoe andere spelers hun winmoment beleven. Je zult snel ontdekken dat het spelen van webcam bingo juist een hartstikke leuke ervaring is waarbij je het idee krijgt dat je bij een bingo club aan het spelen bent.